LIN HUIBERTS

FOUNDER AND CREATIVE DIRECTOR

Met Studio Evoque is voor mij een nieuwe DROOM van start gegaan. Een nieuwe dimensie. Studio Evoque ademt mijn en onze passie en liefde voor mooi beeld. Al jaren was ik zoekende, iedereen kent mij als visagiste, maar inmiddels deed ik zoveel meer dan dat. Het klopte niet bij mijn gevoel, het voelde niet volwaardig. En nu valt alles op zijn plaats, plannen, bellen, voorbereidingsgesprekken, locaties scouten, producties draaien, modellen regelen én visagie en (set) styling.

Onze ziel zit in elke foto die we schieten, elke productie die we maken, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen en wat we het liefste doen. Het juiste licht, pure mensen ontmoeten, prachtige plekken ontdekken. Het is een feest om samen met Bart, de liefde van mijn leven dit pad te bewandelen.

Wat ons als Studio Evoque sterk maakt is dat ALLES onder een dak is, daardoor korte lijntjes, we werken in kleine teams maar wel snel, precies en hoge kwaliteit . Alles wat wij doen is uit pure PASSIE. Naast dat we beeld mensen zijn, zijn wij ook mensen mensen. Of het nou een grote of kleine productie is.

We houden ons onder andere bezig met creëren van CONTENT en het regelen van GEHELE PRODUCTIES voor klanten van groot tot klein. Juist de afwisseling in ons werk en de toegankelijkheid die we uitstralen zorg ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Wees welkom.

CIAO

WIJ DAGEN ELKAAR UIT EN ROEPEN ELKAAR AAN, OFTEWEL: EVOQUE

BART HONINGH

FOUNDER AND PHOTOGRAPHER

Ik fotografeer uit pure liefde voor mooi beeld en heb een uniek oog voor het documenteren van mensen en locaties, waarbij daglicht mijn specialiteit is. Zowel in magazine land als bij de commerciële KLANTEN, als bij (zelfstandige) ondernemers ben ik iemand die je er graag bij wilt hebben, om mijn oneindige gedrevenheid, menselijkheid en humor.

Ik ben altijd op zoek naar het MOOISTE licht, de beste locatie en het fijnste plaatje. BN’er of zakelijk contact, als met jou, ik level met iedereen. Ik ben een mensenmens waardoor iedereen met een fijn gevoel op de foto gaat. Mensen die onzeker en zenuwachtig binnen komen gaan met een grote glimlach en een boost aan zelfvertrouwen naar huis.

Alles wat wij doen is uit pure PASSIE, wij zijn Studio Evoque. Wij vullen elkaar aan en versterken. Wij stellen geen vragen maar geven antwoorden. We hebben geleerd om onze verschillen te gebruiken om elkaars werk te complimenteren.

En dan de eigen fotostudio. Ik wilde het al langer, maar vond de juiste locatie nog niet. En toen was daar ineens deze locatie. In Zaandam, in een schoolpand, mooie hoge plafonds en veel licht door de ramen.

ADIOS

L I N  H U I B E R T S

FOUNDER AND CREATIVE DIRECTOR

“Met Studio Evoque is er voor Linda een nieuwe DROOM van start gegaan. Een nieuwe dimensie. Met Studio Evoque geeft ze kenbaarheid aan datgene wat ze eigenlijk al jaren doet en waar haar passie en liefde voor beeld zit. Plannen, bellen, voorbereidingsgesprekken, locaties regelen, producties draaien, visagie en (set) styling. Als je door iemand graag wordt geholpen en op je gemak wordt gesteld, dan is dat bij Linda.

 

Wat ons als Studio Evoque sterk maakt is dat bij ons ALLES onder een dak is, daardoor korte lijntjes, we werken in kleine teams maar wel snel en precies met kwaliteit. Alles wat wij doen is uit pure PASSIE. Naast dat we beeld mensen zijn, zijn wij ook mensen mensen. Of het nou een grote of kleine productie is, je hebt onze volledig inzet.

 

We houden ons namelijk bezig met creëren van CONTENT en het regelen van GEHELE PRODUCTIES voor klanten van groot tot klein: van planning, locatie scouting, modellen uitzoeken tot het regelen van props en/of catering. Dit avontuur doet ze samen met Bart, partner in liefde en beeld.

 

CIAO

WIJ DAGEN ELKAAR UIT EN ROEPEN ELKAAR AAN, OFTEWEL: EVOQUE

B A R T  H O N I N G H

FOUNDER AND PHOTOGRAPHER

“Bart fotografeert uit pure liefde voor mooi beeld en heeft een uniek oog voor het documenteren van mensen en locaties, waarbij daglicht zijn specialiteit is. Zowel in magazine land als bij de commerciële KLANTEN, als bij (zelfstandige) ondernemers is hij een graag geziene fotograaf om zijn oneindige gedrevenheid, menselijkheid en humor.

 

Hij is altijd op zoek naar het MOOISTE licht, de beste locatie en het fijnste plaatje. Bart levelt net zo makkelijk met BN’ers of belangrijk zakelijk contacten, als met jou en mij. Bart is een mensenmens waardoor iedereen met een fijn gevoel op de foto gaat. Mensen die onzeker en zenuwachtig binnen komen gaan met een grote glimlach en een boost aan zelfvertrouwen naar huis.

 

Alles wat wij doen is uit pure PASSIE, wij zijn Studio Evoque. Wij vullen elkaar aan en versterken. Wij stellen geen vragen maar geven antwoorden. We hebben geleerd om onze verschillen te gebruiken om elkaars werk te complimenteren.”

 

ADIOS