WAAROM STUDIO EVOQUE

Door middel van maar liefst 12 grote ramen, komt er ontzettend veel daglicht naar binnen en  dit maakt het de ideale daglicht studio. Zelfs op dagen dat er minder licht in de lucht is is het nog licht binnen.

 

Er zijn veel daglicht studio’s die je kan huren met meubels. Bij Studio Evoque kan je de studio ook huren in combinatie met visagie, styling en fotografie. Dat maakt ons uniek.

 

Studio Evoque bestaat uit een open ruimte van 80m2 waar veel mogelijkheden zijn. Of je de studio wilt gebruiken als fotografie/videografie locatie of als creative space, workshop of event locatie, het kan allemaal.

JIJ WILT TOCH OOK DE ALLER BESTE FOTO’S MAKEN OP DE MOOISTE LOCATIE

EXTRA INFORMATIE STUDIO EVOQUE

De studio is gevestigd in een oud school gebouw in Zaandam.

 

Het adres is:
Vlielandstraat 2, unit 203
1506 ZK
Zaandam
Telefoon: +31 64 222 09 85
Email:info@studio-evoque.nl
Onze studio is beschikbaar 2u, 4u en 8u op werkdagen. In het weekend alleen open op afspraak.

 

We hanteren de volgende dagdelen:
2 uur:
10.00-12.00u
12.30-14.30u
15.00-17.00u
Halve dagen:
09.00-13.00u
13.30-17.30u
Hele dag:
09.00-17.00u

 

Mocht je een ander tijdstip willen, bijvoorbeeld ’s avonds neem dan even contact op via de e-mail.
Prijzen zijn relatief laag, zodat iedereen kan langs komen bij ons voor zijn of haar event, fotoshoot of workshop.
Prijzen:
2uur – 222 euro
Halve dag – 333 euro
Hele dag – 555 euro
Elk uur extra is 99 euro. Prijzen zijn exclusief btw.

PLATTEGROND

 

Wat kan je allemaal terug vinden in onze studio?

 

Bij binnenkomst links hebben we een bureau gemaakt waar de visagie kan worden verzorgd en daarna fototechnisch kan worden gebruikt. Rechts is er een kledingrek aanwezig met hangers.
Als je doorloopt kom je bij de keuken en koelkast uit. In de keuken staat er een waterkoker en een Nespresso machine voor koffie, met melkopschuimer.
In de ruimte zelf is er een bank (bestaande uit twee losse delen) en een salontafel aanwezig. Aan de linkerzijde van de studio zijn er 8 hele mooie grote ramen, waardoor het altijd licht is in de studio.
In de linkerhoek hebben we twee etages toegankelijk via een fotogeniek houten trappetje. Op de bovenste etage ligt een bed van 160×200 met dekbed en kussens.

PRACHTIG DAGLICHT, HEERLIJKE KOFFIE, MOOIE MEUBELS, FIJNE MUZIEK, GOEDE VIBE, DAT IS STUDIO EVOQUE

FRIENDS OF STUDIO EVOQUE

MAGISCH.
Wat een fijne ochtend hebben wij bij Studio Evoque gehad. Een prachtige daglicht studio, stijlvol ingericht met magisch licht.
Wij werden warm ontvangen met wat te drinken, wat lekkers en de kaarsjes stonden aan. Dat soort details zijn erg fijn. Vervolgens konden wij heerlijk ons gang gaan en konden wij de ruimte optimaal benutten.
Een echte aanrader als shootlocatie maar ik zie mijzelf hier ook lekker zitten werken op deze inspirerende plek. Zorg dat je, mocht je er als fotograaf zijn, voldoende geheugenkaartjes bij je hebt want je raakt niet uitgeschoten op zo een fotogenieke plek.

Pauline van der Gulik
Fotograaf

CLEAN.
Studio Evoque is een heerlijke cleane ruimte met mooi licht wat naar binnen komt door de grote raampartijen. Het interieur is ook heel fotogeniek die je eventueel bij de shoot kan betrekken. Er hangt een relaxte vibe waar je je meteen thuis voelt. En dan ook nog lekkere koffie door Bart zelf gemaakt.

Leonie Stegink 
Model

WAUW.
Het eerste woord dat uit mijn mond kwam toen ik Studio Evoque binnenstapte. Het werd vervolgd door een warm welkom van Bart, inclusief heerlijke croissants en een cappucino.
De zon scheen die ochtend in de studio, waardoor de lichtval, door de bomen magisch was. Het interieur is stijlvol en makkelijk te verplaatsen, ik geloof dat we alles wel hebben verschoven.
De studio en het spel van licht dat naar binnenvalt, wekt je creativiteit op. We hebben daardoor echt een mooie diversiteit aan beelden kunnen maken.
De eerste sneak plek van de beelden zijn binnen, ze zijn prachtig geworden. Ik zou deze studio iedereen aanraden!

Nicole Slager
Soul-full Branding Expert