WIJ ZIJN CONCEPTMAKERS, WIJ PRODUCEREN, WIJ COMMUNICEREN, WIJ LEVEREN!

PORTRAIT & LIFESTYLE PHOTOGRAPHY

HOLA, WIJ ZIJN BART & LIN

Oftewel Studio Evoque. Na jaren voor de bladen te hebben gewerkt als freelancers werd het tijd om echt vrij te worden. Eigen producties maken waarbij wij alles in onze eigen hand hebben. Doen waar wij echt goed in zijn.

Portret en lifestyle zijn onze favoriete werkstijlen, maar afhankelijk van jouw wensen kunnen we een andere stijl bespreken. Een die geschikt is voor jouw behoeften en binnen onze artistieke visie ligt.

WIJ DAGEN ELKAAR UIT EN ROEPEN ELKAAR AAN, OFTEWEL: EVOQUE

WIJ DAGEN ELKAAR UIT EN ROEPEN ELKAAR AAN, OFTEWEL: EVOQUE

LIN, MAKE-UP HAIR & STYLIST

Lin stylt jou up-level. Met passende make-up & haar. Lin laat je nog sterker in je pumps staan zodat jij next level kan gaan. Lin laat je groeien door haar aanwezigheid. Lin stelt je op je gemakt vanaf de eerste minuut dat je bij haar in de stoel zit.

BART, PHOTOGRAPHER

Bart schiet met scherp. Bart schiet met passie. Bart legt jou vast zoals jij bent. Bart is een mensenmens. Levelt net zo makkelijk met BN-ers als met jou.

WIE ZIJN WIJ

01.

FACT 1

Wij zijn zowel zakelijk als prive een setje. En dit gaat al jaren heel goed. We vullen elkaar aan, houden elkaar scherp en gaan altijd voor het mooiste beeld.

02.

FACT 2

Naast ons fotografie bedrijf hebben wij nog een ander bedrijf: onze drie jongens! De mannen worden steeds ouder en daardoor krijgen wij meer vrijheid voor producties in het buitenland.

03.

FACT 3

Lin houdt van yoga en mediteren. Bart van voetbal en sport. Allebei houden we van reizen. Op ons lijstje staat Thailand, Costa Rica en Jordanie. Cultuur opsnuiven, foto’s en herinneringen maken.

04.

FACT 4

Wij zijn beeldmensen. Alles moet kloppen op beeld. Vandaar ook uitgebreide pakketten met visagie, haar & styling en fotografie. Voor minder doen wij het niet.

PUBLICATIES &
OPDRACHTGEVERS

VT WONEN

Jan Magazine

FLAIR

Sante

Gemeente Amsterdam

Evean Zorg

ANWB

Business coach Nederland