WIJ ZIJN CONCEPTMAKERS, WIJ PRODUCEREN, WIJ COMMUNICEREN, WIJ LEVEREN!

ONLINE ZICHTBAARHEID CONNECT

Wil jij beeld dat zorgt voor een snellere sociale connectie met jouw klanten via jouw website of social? Zodat ze voor jou gaan kiezen en niet voor je concurrent!

 

Dan heb je foto’s nodig waarbij alles klopt, maar bovenal waar jij jij bent. Potentiele klanten willen jou zien. Voelen. Connecten. Dit doe je door veel online aanwezig te zijn en jezelf te laten zien.

WIJ ONTZORGEN JOU

Wij regelen alles voor je. Van locatie, make-up & haar, styling tot fotografie. Het hele plaatje. Dat maakt ons UNIEK. Geen enkel andere fotograaf regelt dit voor je. Wij wel.

 

Doordat wij alles voor je regelen kan jij je focussen op jouw business en doen waar jij goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn!

PAKKETTEN STUDIO EVOQUE

JAAR TRAJECT
8000 euro

Het ultieme pakket voor als je het hele jaar door nieuwe beelden wilt hebben. Bijvoorbeeld elk kwartaal nieuwe foto’s. Met als klap op de vuurpijl een shoot in PARIJS.

Ga je met ons mee op reis?

Wat krijg je?
4x shoot per jaar
4x 50 HR beelden
4x 4u fotografie
4x 4 setjes styling
4x haar & make-up

Locaties
3x Locatie NL
1x PARIJS
Call gesprek voor de shoot
Toegang tot het Branding Guide document
Sneakpeak binnen 1 week
Tussentijds contact via Whatsapp
Foto’s in een online omgeving

EXTRA
2x 250 euro locatie kosten inbegrepen
1x retour ticket PARIJS (vraag naar voorwaarden)

BUITENLAND PAKKET
2999 euro

Wil jij het gevoel van de franse heerlijkheid hebben? Lopen door Parijs en ondertussen mooie foto’s krijgen? Of heerlijke strandfoto’s met het gevoel van Ibiza, de sfeer van het mooie eiland en/of zonsondergang bij de Es Vedra. Of ben jij ergens anders voor werk of vakantie en zou je het te gek vinden om daar foto’s te laten maken. Of geef je een mooie retraite en wil je deze laten vastleggen. Dat kan.

Foto’s maken waarmee jij echt het verschil kan maken op de socials. Waarmee je opvalt!

Dan is dit jouw pakket!

Wat krijg je?
40 HR beelden
4u fotografie
4 setjes styling
Haar & make-up

Wat betreft de prijs:
De prijs van 2999 euro is een vanaf prijs en in samenspraak van waar de locatie is kijken we of dit voldoende is of dat er wat bij komt.

BUSINESS PAKKET 
2750 euro

Wil je geen jaar traject, dan hebben we het business pakket. Net als de andere pakketten een all-inclusief pakket met 40 beelden HR.

Wat krijg je?
40 HR beelden
3u fotografie
3 setjes styling
Haar & make-up

Locatie
Nader te bepalen

Call gesprek voor de shoot
Toegang tot het Branding Guide document
Sneakpeak binnen 1 week
Tussentijds contact via Whatsapp
Foto’s in een online omgeving

EXTRA
1x 250 euro locatie kosten inbegrepen (behalve bij acties)

MANNEN PAKKET
2250 euro

Voor de mannen hebben we een eigen pakket gemaakt, mannen schieten sneller & mannen schieten we op locatie en dus niet bij ons in de studio. We zoeken een mooie stoere of passende locatie.

Wat krijg je?
30 HR beelden
2u fotografie
3 setjes styling
Haar & make-up

Locatie
Locatie, nader te bepalen
Call gesprek voor de shoot
Toegang tot het Branding Guide document
Sneakpeak binnen 1 week
Tussentijds contact via Whatsapp
Foto’s in een online omgeving

INTERESSE?
WE KUNNEN EVEN BELLEN!
VRIJBLIJVEND..

WIJ ZORGEN VOOR MAKE-UP, HAAR, STYLING & FOTOGRAFIE

FRIENDS OF STUDIO EVOQUE

Een warm en persoonlijk duo zorgde er voor dat ik me mooi voelde, er mooi uitzag en nog mooier werd vastgelegd. Met oog voor detail en styling, zonder mijn persoonlijkheid uit het oog te verliezen. Sterker nog: die te versterken!

Bregje van der Horst 
Business Coach

Ik dacht dat Bart en Lin alleen met BN-ers werkten en dat daarom ze niets voor mij konden betekenen, maar door de foto’s die ik zag bij een andere ondernemer dacht ik ineens, he ze zijn er ook voor ondernemers zoals mij! Bart en Lin zijn heel relaxt, maar zeker heel professioneel. Ik vind dat echt meerwaarde. Ze zien samen het totaalplaatje heel goed.

Ilona Annema
Business Coach

Bart en Lin ontzorgen. Ze vragen niet zo veel maar leveren antwoorden. Ik voelde me een beetje alsof ik in watten gewikkeld was, alles was geregeld. Ze hebben naar mijn gevoel de fotolijst al neergezet en ik moet er alleen nog inspringen. Ik voelde mij een BN-er met visagie, haar en styling. Een verwendag.

Stefanie Schillmöller
Trend Analyst

WIJ CREËREN CONTENT, SPREKENDE CONTENT DIE GEZIEN WILT WORDEN!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Moet ik model zijn als ik bij jullie kom?

Uiteraard niet, je mag zelfs zenuwachtig zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat mooi is, welke pose bij jou past en hoe we je op jou mooist kunnen fotograferen

Moet ik BN-er zijn als ik bij jullie kom?

Door ons werk voor de magazines wordt dit veel gedacht. Dat wij alleen BN-ers fotograferen. Dit is niet correct. Wij fotograferen ook ondernemers. Je bent dus welkom bij ons.

Waar vindt de shoot plaats?

De locatie zoeken we samen in overleg. Wij hebben een uitgebreid bestand aan locaties, unieke locaties ook, maar we kijken eerst wat bij jou past. Eventuele kosten worden pakket afhankelijk vergoed, zie pakketten voor meer informatie.

Hoe en wanneer kan ik mijn favoriete foto’s uitkiezen?

Bart maakt een voorselectie van de mooiste beelden, zet deze in een online omgeving en thuis kan jij jouw favoriete foto’s uitzoeken. Dit is vaak zwaarder dan de fotoshoot zelf want een keuze maken uit al het prachtige beeld is bijna niet te doen, het liefst neem je ze allemaal!

Wat kost een shoot?

De tarieven staan bij de pakketten, dit zijn prijzen exclusief btw, reiskosten of eventuele parkeerkosten. Boven op deze pakketten kan je altijd meer beeld bijbestellen. Wil je langer schieten dan de aangegeven uren dan kost dit 250 euro per uur extra.

Waarom zijn jullie duurder dan andere fotografen?

Wij fotograferen jou alleen maar in jou beste en sterkste ik en daar hoort visagie, haar en styling bij. Zonder werken wij niet. En wij ontzorgen. Je kan make-up loos en in je joggingbroek bij ons aan komen om vervolgens prachtig op de foto te gaan. Alles wordt geregeld.

Waarom kies je voor ons?

Omdat wij staan voor kwaliteit en wij zijn gewoon een ontzettend leuk stel om mee samen te werken. Naast onze shoots met BN-ers fotograferen wij ook veel mensen die het niet gewend zijn om op de foto te gaan. En dit lukt altijd! We zijn echte mensen mensen, bij ons geen drempel, geen druk. Dat maakt het werken met ons zo fijn. Plus wij zullen met je meedenken: voor, tijdens en na de shoot. Een belletje of mailtje en alles wordt geregeld.