WIJ ZIJN CONCEPTMAKERS, WIJ PRODUCEREN, WIJ COMMUNICEREN, WIJ LEVEREN!

ONLINE ZICHTBAARHEID CONNECT

Wil jij beeld dat zorgt voor een snellere sociale connectie met jouw klanten via jouw website of social? Zodat ze voor jou gaan kiezen en niet voor je concurrent!

 

Dan heb je foto’s nodig waarbij alles klopt, maar bovenal waar jij jij bent. Potentiele klanten willen jou zien. Voelen. Connecten. Dit doe je door veel online aanwezig te zijn en jezelf te laten zien.

WIJ ONTZORGEN JOU

Wij regelen alles voor je. Van locatie, make-up & haar, styling tot fotografie. Het hele plaatje. Dat maakt ons UNIEK. Geen enkel andere fotograaf regelt dit voor je. Wij wel.

 

Doordat wij alles voor je regelen kan jij je focussen op jouw business en doen waar jij goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn!

PAKKETTEN STUDIO EVOQUE

JAAR TRAJECT
8000 euro

Het ultieme pakket voor als je het hele jaar door nieuwe beelden wilt hebben. Bijvoorbeeld elk kwartaal nieuwe foto’s. Met als klap op de vuurpijl een shoot in PARIJS.

Ga je met ons mee op reis?

Wat krijg je?
4x shoot per jaar
4x 50 HR beelden
4x 4u fotografie
4x 4 setjes styling
4x haar & make-up

Locaties
1x Studio Evoque Zaandam
2x Locatie NL
1x PARIJS
Call gesprek voor de shoot
Toegang tot het Branding Guide document
Sneakpeak binnen 1 week
Tussentijds contact via Whatsapp
Foto’s in een online omgeving

EXTRA
2x 250 euro locatie kosten inbegrepen
1x retour ticket PARIJS (vraag naar voorwaarden)

EXCLUSIEVE PAKKET
4450 euro

Wil je in 1x veel beeld hebben, op een van onze exclusieve locaties, tussendoor genietend van een heerlijke lunch en na de shoot proostend met champagne?

Dan is dit jouw pakket!

Wat krijg je?
60 HR beelden
4u fotografie
5 setjes styling
Haar & make-up

Locaties
Exclusieve toegang tot onze top locaties in NL
Call gesprek voor de shoot
Toegang tot het Branding Guide document
Sneakpeak binnen 1 week
Tussentijds contact via Whatsapp
Foto’s in een online omgeving

EXTRA
1x 500 euro locatie kosten inbegrepen

BUSINESS PAKKET I & II
II2750 euro & II 2450 euro

Wil je geen jaar traject en niet het exclusieve pakket, dan hebben we het business pakket. Het verschil tussen business pakket I en II is de locatie. Bij pakket I zoeken we samen een locatie, bij pakket II schieten we het in onze studio.

Wat krijg je?
40 HR beelden
3u fotografie
3 setjes styling
Haar & make-up

Locatie
Business pakket I, nader te bepalen
Business pakket II, Studio Evoque

Call gesprek voor de shoot
Toegang tot het Branding Guide document
Sneakpeak binnen 1 week
Tussentijds contact via Whatsapp
Foto’s in een online omgeving

EXTRA
1x 250 euro locatie kosten inbegrepen pakket I

MANNEN PAKKET
1999 euro

Voor de mannen hebben we een eigen pakket gemaakt, mannen schieten sneller & mannen schieten we op locatie en dus niet bij ons in de studio. We zoeken een mooie stoere of passende locatie.

Wat krijg je?
30 HR beelden
2u fotografie
3 setjes styling
Haar & make-up

Locatie
Locatie, nader te bepalen
Call gesprek voor de shoot
Toegang tot het Branding Guide document
Sneakpeak binnen 1 week
Tussentijds contact via Whatsapp
Foto’s in een online omgeving

EXTRA
1x 250 euro locatie kosten inbegrepen

INTERESSE?
WE KUNNEN EVEN BELLEN!
VRIJBLIJVEND..

WIJ ZORGEN VOOR MAKE-UP, HAAR, STYLING & FOTOGRAFIE

FRIENDS OF STUDIO EVOQUE

Een warm en persoonlijk duo zorgde er voor dat ik me mooi voelde, er mooi uitzag en nog mooier werd vastgelegd. Met oog voor detail en styling, zonder mijn persoonlijkheid uit het oog te verliezen. Sterker nog: die te versterken!

Bregje van der Horst 
Business Coach

Ik dacht dat Bart en Lin alleen met BN-ers werkten en dat daarom ze niets voor mij konden betekenen, maar door de foto’s die ik zag bij een andere ondernemer dacht ik ineens, he ze zijn er ook voor ondernemers zoals mij! Bart en Lin zijn heel relaxt, maar zeker heel professioneel. Ik vind dat echt meerwaarde. Ze zien samen het totaalplaatje heel goed.

Ilona Annema
Business Coach

Bart en Lin ontzorgen. Ze vragen niet zo veel maar leveren antwoorden. Ik voelde me een beetje alsof ik in watten gewikkeld was, alles was geregeld. Ze hebben naar mijn gevoel de fotolijst al neergezet en ik moet er alleen nog inspringen. Ik voelde mij een BN-er met visagie, haar en styling. Een verwendag.

Stefanie Schillmöller
Trend Analyst

WIJ CREËREN CONTENT, SPREKENDE CONTENT DIE GEZIEN WILT WORDEN!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Moet ik model zijn als ik bij jullie kom?

Uiteraard niet, je mag zelfs zenuwachtig zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat mooi is, welke pose bij jou past en hoe we je op jou mooist kunnen fotograferen

Moet ik BN-er zijn als ik bij jullie kom?

Door ons werk voor de magazines wordt dit veel gedacht. Dat wij alleen BN-ers fotograferen. Dit is niet correct. Wij fotograferen ook ondernemers. Je bent dus welkom bij ons.

Waar vindt de shoot plaats?

De shoot kan plaatsvinden in onze prachtige nieuwe studio, Studio Evoque. Dit is een hele lichte, ruime daglicht studio. We werken over het algemeen alleen met daglicht omdat dit veel zachter is. Wil je een andere locatie dan gaan wij samen op zoek naar een locatie die bij jouw BRANDING past. Eventuele kosten worden pakket afhankelijk vergoed, zie pakketten voor meer informatie.

Hoe en wanneer kan ik mijn favoriete foto’s uitkiezen?

Bart maakt een voorselectie van de mooiste beelden, zet deze in een online omgeving en thuis kan jij jouw favoriete foto’s uitzoeken. Dit is vaak zwaarder dan de fotoshoot zelf want een keuze maken uit al het prachtige beeld is bijna niet te doen, het liefst neem je ze allemaal!

Wat kost een shoot?

De tarieven staan bij de pakketten, dit zijn prijen exclusief btw. Boven op deze pakketten kan je altijd meer beeld bijbestellen. Wil je langer schieten dan de aangegeven uren dan kost dit 250 euro per uur extra.

Waarom zijn jullie duurder dan andere fotografen?

Wij fotograferen jou alleen maar in jou beste en sterkste ik en daar hoort visagie, haar en styling bij. Zonder werken wij niet. En wij ontzorgen. Je kan make-up loos en in je joggingbroek bij ons aan komen om vervolgens prachtig op de foto te gaan. Alles wordt geregeld.

Waarom kies je voor ons?

Omdat wij staan voor kwaliteit en wij zijn gewoon een ontzettend leuk stel om mee samen te werken. Naast onze shoots met BN-ers fotograferen wij ook veel mensen die het niet gewend zijn om op de foto te gaan. En dit lukt altijd! We zijn echte mensen mensen, bij ons geen drempel, geen druk. Dat maakt het werken met ons zo fijn. Plus wij zullen met je meedenken: voor, tijdens en na de shoot. Een belletje of mailtje en alles wordt geregeld.